Etusivu

Jatkopolut Oy

Mitä?

Jatkopolut Oy on kuopiolainen vuonna 2007 perustettu lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita tuottava yritys. Jatkopolkujen työssä toteutetaan yritykselle tärkeitä arvoja, joita ovat luotettavuus, moniammatillisuus, asiakaslähtöisyys ja innovatiivisuus. Toimintamme perustana ovat korkeatasoinen koulutus ja ammatillisuus. Paikallinen tuntemus ja laaja yhteistyöverkosto ovat vahvuuksiamme.

Jatkopoluilla työskentelee noin 70 työntekijän suuruinen moniammatillinen henkilökunta. Työryhmäämme kuuluu sosionomeja, yhteisöpedagogeja, toimintaterapeutteja, lasten- ja nuorten erityisohjaajia, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajia, fysioterapeutteja, opettajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia, neuropsykologisia valmentajia, toimintaterapeutti, sosiaalipsykologi ja sosiaalityöntekijä. Työryhmällämme on säännölliset työnohjaukset sekä henkilökuntapalaverit.

Missä?

Jatkopoluilla on toimipisteet Kuopiossa ja Varkaudessa joista käsin palvelua tarjotaan koko Itä-Suomen alueella. Kuopiossa Jatkopoluilla on kaksi avopalveluitten toimitilaa, jotka ovat koko asiakaskunnan monipuolisessa käytössä. Toimitiloissa on mahdollista järjestää palavereja, valvottuja tapaamisia sekä esimerkiksi sosiaalisesti kuntouttavia toiminnallisia ryhmiä asiakkaille. Kuopiossa sijaitsee myös Jatkopolkujen sijaishuollon yksiköt Nuortenkoti Polku, Nuortenkoti Pysäkki sekä Perhekuntoutusyksikkö Hermanni

Milloin?

Jatkopolut on yhteistyökumppanisi silloin, kun tarvitset ammattitaitoista ja asiakkaan tarpeet yksilöllisesti huomioivaa yhteistyökumppania. Toiminnassamme pidämme tärkeänä joustavuutta sekä luottamuksellisen suhteen luomista asiakkaaseen.

Tavoitteet:

  • Tuottaa laadukasta avo- ja sijaishuollon palvelua asiakaskunnille yhteistyössä kunnan oman sosiaalitoimen kanssa
  • Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi
  • Laitossijoitusten ennaltaehkäisy sekä sijoitusten lyhentäminen
  • Kuntien lastensuojelukustannusten vähentäminen